Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage
Problemen met een verstopte gootsteen Redactie, 18 februari 2024
De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Katwijk!

Het is iets wat vroeg of laat gebeurt: een verstopte gootsteen. Het is een verstopping die je het liefst zo snel mogelijk wilt verhelpen zodat je de gootsteen weer kan gebruiken. Het oplossen van een verstopping in uw gootsteen is van groot belang voor het behoud van het rioleringssysteem.

Wanneer er sprake is van meerdere verstopte afvoeren, is het niet mogelijk om dit zelf op te lossen. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Dit kan leiden tot rioolschade bij een verstopping.

Als er hinder is bij het afvoeren van water in meerdere afvoeren, is het moeilijk om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Daarom is het aan te raden om een deskundig rioleringsbedrijf te benaderen. Het is niet verstandig om zelf te proberen het probleem op te lossen, aangezien dit vaak leidt tot fouten in plaats van succesvolle resultaten.

De gevolgen van een verstopte keukenafvoer

Het grootste risico op verstoppingsproblemen doet zich voor in uw keukengootsteen. Als u uw gootsteen dagelijks gebruikt, loopt u het risico dat er vet en voedselresten ophopen, wat kan leiden tot een verstopte afvoer. Verstoppingsproblemen zijn meestal eenvoudig op te lossen, maar er kunnen ook complexere situaties zijn waarin professionele hulp nodig is.

Een veelvoorkomend probleem is een verstopte gootsteen door vet- en etensresten. Een handige tip om verstoppingen te voorkomen is om uw bord of pan eerst af te vegen met een stuk keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen. Als er regelmatig verstoppingsproblemen zijn in uw keuken, ligt dit mogelijk aan slecht onderhoud van uw riolering.

Indien er sprake is van water dat niet meer goed wegloopt in de gootsteen of een onaangename geur die vrijkomt, kan dit een indicatie zijn van een verstopping. Bij moeilijkheden tijdens het koken en afwassen, is het verstandig om snel de juiste hulp in te roepen. Wanneer u de rioleringsbuizen schoon wilt laten maken zonder schade te veroorzaken aan de leidingen, kunt u het beste een gecertificeerd rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.