Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Gootsteen ontstoppen in Katwijk

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen komt het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken aan bod. Dit is zeer onaangenaam als het verstopt raakt en niet langer doorgaat, waardoor u de gootsteen niet kan gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf op te lossen, kunt u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen dat het vervelend is als uw gootsteen verstopt raakt en zetten ons in om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 070 207 5065. Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van verschillende middelen om verstoppingen te verhelpen.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk voor een verstopte gootsteen. Verschillende dingen worden vaak weggespoeld door de gootsteen in de keuken, waaronder zeepresten na het handen wassen. Daarbij komen er ook vaak etensresten voorbij. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen optreden.

Als de vetten zich ophopen aan de buitenkant van de afvoerbuizen, zal dit leiden tot een vernauwing van de buis. Indien de afvoerbuizen te ver verstopt zijn geraakt door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Indien dit het geval is bij u, is het verstandig om een beroep te doen op ATF Loodgieter & Onderhoud om dit probleem voor u te verhelpen.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Katwijk!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Om zelf de verstopping op te lossen, kunt u gebruik maken van handige middelen zoals een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Zorg ervoor dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Mocht het zelf ontstoppen van de afvoer niet hebben gewerkt of keert de verstopping na een korte periode weer terug? Het is verstandig om ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen. Met onze professionele aanpak en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we de verstopping snel verhelpen. Altijd zorgen wij ervoor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u direct weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem contact op via 070 207 5065 voor een afspraak.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.