Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riolering aanleggen in Katwijk

Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van een woning of is uw riool toe aan vervanging? Wanneer u assistentie nodig heeft, kunt u rekenen op de vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en beschikt over alle benodigde kennis om de klus naar tevredenheid te voltooien. Onze diensten omvatten het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De riolering is grotendeels onzichtbaar doordat het verborgen is onder de vloer of in de muur. Hierdoor is het essentieel om deze taak op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Ons team werkt met de hoogste mate van nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u zonder problemen nog vele jaren gebruik kunt maken van uw riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Oude woningen hebben vaak nog steeds gresbuizen. Als er bijvoorbeeld een lek ontstaat in een oude gresbuis, willen veel mensen graag weten of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de hele riolering vernieuwd moet worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een gresbuisriolering is wel aan te raden. Het is mogelijk om met een rioolinspectie alle gresbuizen te inspecteren en zo de toestand van de buizen te beoordelen. Mocht de staat van de gresbuis riolering in slechte zijn, kan het verstandiger zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Katwijk

Wanneer er lekkages op meerdere plekken in uw woning optreden en u het riool wilt laten vervangen of preventieve maatregelen wilt nemen, dan kunt u vertrouwen op ATF Loodgieter & Onderhoud. Bij ATF Loodgieter & Onderhoud helpen we u graag met het vervangen van uw hele riolering. Voor een advies op maat over uw riolering zijn wij beschikbaar. U kunt ons contacteren op 070 207 5065.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.