Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Katwijk

Er zijn meerdere afvoeren in de badkamer aanwezig. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken, wat natuurlijk erg vervelend is. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water in de toilet en wastafel ook niet meer weg. In dat geval is het aan te raden om ATF Loodgieter & Onderhoud te bellen.

Bij ernstige rioolproblemen kunnen particulieren alleen uitwijken naar agressieve middelen. Spijtig genoeg kunnen deze middelen vaak meer problemen veroorzaken in plaats van oplossen. Er is een mogelijkheid dat de rioleringsbuizen worden aangetast en daardoor beschadigd kunnen worden. Dit leidt tot een grotere kans op lekkages, wat alleen maar voor meer problemen zorgt. Schakel dus bij diepgaande rioolproblemen in de badkamer ons in! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons op 070 207 5065 en dan komen wij zo snel als mogelijk langs.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot veel verstoppingen. Ook haren zijn vaak de oorzaak hiervan. Op het moment dat u de douche en wastafel gebruikt, komt er weer nieuw vuil bij in de leiding. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk volledig dichtslibt. In geval van een verstopping in de badkamer kunnen wij altijd voor u klaarstaan. Maar voorkomen is altijd de beste methode.

Het is belangrijk om de putjes regelmatig schoon te maken en de haren na elke douchebeurt te verwijderen, zodat verstoppingen in de badkamer voorkomen kunnen worden. Met een simpele ingreep kan je veel geld en inspanning voorkomen. Het schoonmaken van de putjes is meestal voldoende om een beginnende verstopping in de badkamer te verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Indien u het niet zelf kunt oplossen, kunt u een deskundige van ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen om de verstopping voor u te verhelpen. U kunt ons bereiken op 070 207 5065. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe frustrerend het is om uw badkamer niet naar behoren te kunnen benutten. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij u vaak snel van de verstopping afhelpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.