Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Riool ontstoppen

Wij staan in Katwijk voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riool ontstoppen Katwijk

Bij een verstopt riool is het verstandig om snel een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsdienst, anders kan de schade alleen maar groter worden. Het onderhoud van de rioleringsbuizen is uw eigen verantwoordelijkheid als huiseigenaar.

Wanneer er sprake is van een verstopte afvoer, wc of gootsteen, aarzel dan niet om onze professionele specialisten in te schakelen. Zij kunnen de verstopping snel en efficiënt verhelpen in Katwijk en omstreken. Met alle inzet proberen wij zo snel mogelijk bij u langs te komen en het probleem op te lossen. Onze specialisten zijn vakkundig, professioneel en klantgericht.

Ontstoppen riool Katwijk

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Katwijk én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Katwijk of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Katwijk. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Katwijk!

Wc ontstoppen Katwijk

Merkt u dat u een verstopt toilet heeft in Katwijk? Heeft u last van een hardnekkig verstopte wc in Katwijk? Maak dan gebruik van de professionele ontstoppingsdiensten van ATF Loodgieter & Onderhoud voor een snelle en effectieve oplossing. Het is altijd handig als het rioleringsbedrijf snel uw verstopte wc kan ontstoppen.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als u hier lang op moet wachten Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en materialen om uw wc snel en professioneel te ontstoppen, zodat u zo min mogelijk hinder heeft. Bij elke verstopping hebben wij de geschikte oplossing!

Afvoer ontstoppen Katwijk

Is uw afvoer verstopt? Wij hebben de ervaring en kennis om dit probleem snel en efficiënt te verhelpen! Wacht niet te lang met het bellen van een ervaren rioleringsbedrijf, anders kan de schade ernstig zijn. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgt ervoor dat alles keurig wordt afgehandeld.

Kosten riool ontstoppen

Een verstopt riool zit niemand op te wachten, ook de kosten die dit met zich meebrengen niet. De kosten van een verstopping zijn afhankelijk van hoe diep en ernstig de verstopping is, wat voor elke situatie anders kan zijn. De variatie ontstaat door de verschillende eerder genoemde aspecten. Neem daarom direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen oplossen.

Verstopt riool Katwijk

In het geval van een volledig verstopt riool kan het nodig zijn dat de gemeente ingeschakeld wordt om het probleem op te lossen. Indien u op de hoogte bent van de locatie van het erfscheidingsputje, kunt u erin kijken om vast te stellen waar de verstopping zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje blijft, kan dit wijzen op een verstopping in het gemeentelijke riool.

Als het putje daarentegen geen water bevat, bevindt de verstopping zich in uw eigen riolering. Wanneer er blijkt dat er een probleem plaatsvindt in uw eigen riolering, kunnen wij u ondersteunen bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Wanneer u geen actie onderneemt bij een verstopt riool, kunnen er bijkomende problemen ontstaan, waaronder een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Wat zijn de verschillende manieren om zelf uw riool te ontstoppen?

Er zijn meerdere manieren waarop u zelf uw riool kunt ontstoppen. Het is cruciaal om verstoppingen te voorkomen door zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te verwijderen.

In het geval dat er toch een verstopping is opgetreden, kunt u zelf proberen om het probleem op te lossen met twee verschillende methoden. U kunt een plopper gebruiken als eerste stap om de verstopping los te krijgen. Heeft u geen succes met deze methode? Probeer dan warm water met soda. Als dit ook niet werkt, kunt u het beste een professioneel rioleringsbedrijf inschakelen om het verstopte riool voor u op te lossen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontstoppen van uw riool?

Als u gebruik maakt van de diensten van een professioneel ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen van uw riool, worden hier kosten voor in rekening gebracht. De kosten voor het ontstoppen zijn afhankelijk van de specifieke verstopping.

Ondervindt u problemen met een verstopt riool? Aarzel niet en neem direct contact op met onze specialisten voor snelle en betrouwbare hulp! Ons bedrijf is dé specialist in het verhelpen van verstoppingen en wij zijn werkzaam in Katwijk en omgeving. Wij staan klaar om uw afspraak te plannen, bel ons op 070 207 5065!

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Katwijk
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.