Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Katwijk, hoofdvestiging 's Gravenhage
Krijgt u te maken met een lekkend rioolsysteem Redactie, 23 juni 2024
Als ervaren rioleurs kunnen wij u helpen in Katwijk met een rioollekkage!

Wordt u geconfronteerd met een lek in uw rioolleidingen?Dit kan ernstige problemen veroorzaken, zowel op het gebied van gezondheid als financiën. Een lekkage in de riolering wordt veelal opgemerkt door de onplezierige geur die vrijkomt.

Hoe kunt u constateren dat er sprake is van een lek in uw riolering?

Als u een vieze geur waarneemt, kan dit een indicatie zijn van een lekkage in uw riolering. Het kan eveneens gebeuren dat u de geur van de lekkende riolering van uw buren opvangt. Als er een vochtige plek op de grond verschijnt, kan dit erop wijzen dat er een lekkage in uw riolering is.

Wat zijn de mogelijke redenen voor een lek in uw rioleringsstelsel?

De levensduur van riolering is gemiddeld 20-25 jaar. Toch kan tussentijds rioolonderhoud invloed hebben op de duurzaamheid van het systeem. Gebrek aan onderhoud is vaak verantwoordelijk voor problemen met het rioolsysteem.

Loopt u gevaar bij een lekkend riool?

Bij problemen met uw riolering bestaat er niet alleen gevaar voor uw gezondheid, maar ook voor anderen. Het kan voorkomen dat een lekkage in uw riolering ervoor zorgt dat u in direct contact komt met verontreinigd afvalwater, wat gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Het afvalwater kan gevaarlijk zijn voor iedereen die ermee in contact komt, inclusief uw buren en huisdieren.

Lekt uw riool en heeft u hulp nodig?

In geval van een lekkage in uw rioolsysteem, is het cruciaal om direct een professional in te schakelen die ervaring heeft met rioleringsproblemen. Dit is een maatregel om de risico's op schade aan uw woning te verminderen. Er zijn diverse mogelijkheden om een lek in uw riolering op te lossen.

Op een milieuvriendelijke manier kunnen specifieke delen van het riool gerepareerd worden door middel van relining. Het is mogelijk om specifieke gedeeltes van het riool te herstellen zonder volledige renovatie door gebruik te maken van relining. Door een speciale sok in de rioleringsbuis te plaatsen, kan het lek worden opgelost.

U kunt er ook voor kiezen om het lekkende gedeelte te laten vervangen. Indien het lek echter herhaaldelijk voorkomt of als het riool al oud is. Dan is het verstandig om te opteren voor een rioolvernieuwing.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5065

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.