Expert voor ontstoppen van uw riolering

U kunt het beste een vakman inschakelen bij het ontstoppen van uw riolering. Ga hier dus niet zelf mee aan de gang! Anders loopt u kans de leidingen te beschadigen, en dan bent u nog verder van huis. Ons rioolbedrijf uit Katwijk is zeer deskundig en heeft veel ervaring met het verhelpen van een verstopping in Katwijk en omgeving.

Hulp bij het ontstoppen

Er zijn verschillende manieren van ontstoppen: reinigen door middel van hoge waterdruk en mechanisch reinigen. Wij gebruiken in Katwijk beide methodes om uw riool te ontstoppen, afhankelijk van de aard en de locatie van de verstopping kiezen we voor de juiste manier van rioolreiniging. Is uw riolering dichtgeslibd door bijvoorbeeld vet- of kalkresten die mee zijn gekomen met het afvalwater? In dat geval is mechanisch reinigen de beste optie. Door middel van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen kunnen we de riolering voor u ontstoppen. Wij reinigen uiterst nauwkeurig, zodat de gereinigde buis er weer jaren tegen kan. Na mechanische rioolreiniging gebruiken wij in de meeste gevallen ook nog waterdruk, zodat uw riolering gegarandeerd goed is gereinigd.

Vaak wordt een verstopping echter veroorzaakt door een blokkade, die wij voor u kunnen verhelpen door middel van hoge druk. Wij spuiten dan uw leidingen door met behulp van een hoge druk unit. Alles wat aan de buiswand kleeft laat dan los en spoelt weg naar het hoofdriool. Onze ontstoppingswagens beschikken over zo’n krachtige hoge druk unit met een eigen watertank. In Katwijken in de omgeving van Katwijk zorgen wij te allen tijde voor een snelle ontstopping van uw riool. Wij zijn de juiste keus voor het ontstoppen van uw riool, neemt u dus contact met ons op.