Wij kunnen elke wc ontstoppen

Woont u in Katwijk of omgeving van Katwijk en is uw toilet verstopt? Schakel dan onze hulp in. Ons bedrijf is één van de besten als het gaat om wc ontstoppen. Een toilet is daar waar mensen zijn namelijk onmisbaar. Kunt u zich voorstellen dat op elke wc deur een ‘defect’ briefje hangt? Dan is er een probleem. Onze vakkundige mensen lossen dat probleem graag voor u op. Zij kunnen na jaren in het vak snel, schoon en zonder moeite elke wc ontstoppen.

De oplossing voor een verstopt toilet

Wanneer het water in uw toilet niet meer wegloopt, kan dit verschillende redenen hebben. Soms is die reden zichtbaar, maar in de meeste gevallen zal een onzichtbare verstopping de boosdoener zijn. Stroomt uw wc over? Dan is het daarom zaak eerst te kijken of er misschien iets in de wc pot is gevallen. Dat klinkt misschien als een open deur, maar in de praktijk zien we vaak dat alleen al een gevallen wc blokje veel ellende kan veroorzaken.
Als de blokkade niet direct zichtbaar is, dan kan één van onze professionals de wc ontstoppen. In veel gevallen zal er ergens in de leiding een ophoping van wc papier of maandverband de doorstroom blokkeren. Deze verhelpen wij door met hoge druk water door de leiding te spuiten, via een geavanceerde spuitkop. Deze boort zich een weg door de ophoping , vermengt het vuil met water en spoelt het direct weg.