Stankoverlast in Katwijk?

Hangt er in uw woning in Katwijk een vervelende stank? En weet u niet waar deze rioollucht in huis vandaan komt? De stank kan veel verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen heeft men zelf dan ook al tevergeefs gezocht naar de oorzaak van deze stinkende kwestie.

Oorzaken van rioollucht in huis

Vaak wordt rioollucht in huis veroorzaakt door scheurtjes of verzakkingen in het rioolstelsel. Via deze scheurtjes kunnen stinkende gassen ontsnappen, die vervolgens zorgen voor een vieze lucht in huis. Helaas is stankoverlast in de regel niet het enige probleem. De geur gaat in veel gevallen gepaard met de komst van motmuggen en rioolvliegjes. Ontdekt u deze beestjes in huis? Dan is het verstandig om een vakman met verstand van stankdetectie in te schakelen.
Wanneer het nodig is, dan staan de vakmensen ons bedrijf voor u klaar in en om Katwijk. Wij helpen u snel af van de rioollucht in huis en alles wat daar nog meer bij hoort. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we het lek snel lokaliseren, om deze vervolgens te dichten. Het is verstandig om dit meteen te doen wanneer u rioollucht waarneemt. Deze lucht is in veel gevallen namelijk een voorbode van lekkages, verstoppingen, ongedierte en dus vooral: meer onkosten.