Afvoer verstopt in Katwijk?

Een verstopping van uw afvoer kan vele oorzaken hebben en op veel plekken voorkomen. Zo kan het toilet een verstopte afvoer zijn, maar het kan ook voorkomen dat uw douche verstopt is of dat de verstopping zich bevindt in de dakgoot. Ook kan een verzakking van leidingwerk een verstopte afvoer veroorzaken. Woont u in of in de buurt van Katwijk? Dan kunt u bij een verstopte afvoer altijd rekenen op ons bedrijf. Wij helpen u 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Verstopping: de oorzaak en oplossing

Is uw regenwater afvoer verstopt? Dan zijn vaak de blaadjes, takjes, zand, stof en mos die tijdens regenbuien vanaf het dak de dakgoot in spoelen de boosdoener. Om afvoer verstopping hier tegen te gaan, zijn de meeste dakgoten voorzien van bolroosters. Deze bolroosters kunnen echter niet altijd voorkomen dat de afvoer verstopt. Om verstoppingen en overstromingen te voorkomen is het belangrijk om jaarlijks de dakgoten te reinigen. Toch kan het zijn dat, ondanks al deze voorzorgsmaatregelen, een verstopping ontstaat. Op dat moment staan wij in Katwijk en omgeving voor u klaar. Onze ervaren monteurs spuiten met een hogedrukinstallatie de vuilophoping kapot en lossen zo de verstopping voor u op. Natuurlijk wordt de werkplek, na het reinigen van de buizen, altijd weer netjes opgeruimd en schoongespoten.
Met onze moderne materialen maken wij elke verstopte afvoer in Katwijk weer voor u vrij. Hoe dat precies gebeurt is afhankelijk van de situatie. Neem daarom voor meer informatie over uw specifieke situatie contact met ons op.